Ford може випустити новий невисокий кросовер E-Scort, який замінить Focus

0
278
Ford може випустити новий невисокий кросовер E-Scort, який замінить Focus

Компанія Ford продовжує відмовлятися від своїх популярних «легкових» моделей на користь сучасних кросоверів. Найближчим автомобілем, який потрапить під списання, стане Focus. Виробництво машини припиниться за рік. Хто її замінить наразі невідомо, але ходять чутки, що це буде досконалою новий автомобіль із відродженою назвою.

Для новинки, яка позиціонується змінником «Фокусу», за чутками, хочуть відродити ім’я Escort, але у новому варіанті написання – E-Scort.

Судячи з першої інформації про проект, а також рендерних зображень, викладених азіатським незалежним художником з ніком «Theottle», йдеться про компактний кросовер, який є чимось на зразок гібрида між сегментами хетчбеків та повноцінних SUV.

Зовні така машина може отримати дизайн, який раніше був випробуваний «Фордом» у проекті Mustang Mach-E з характерною передньою частиною кузова, де відсутні радіаторні грати, а також кормою з такими ж трьома бумерангами ліхтарів, що світяться, на кожній із сторін.

Як і Mustang Mach-E, для E-Scort буде обрано акумуляторно-електричний привід. Але технічні характеристики його силової установки та ємнісні показники батареї зараз засекречені.

На появи змінника Ford Focus чекають у 2025-2026 роках.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!