Новий кросовер Alfa Romeo Milano: як він виглядатиме

0
312

В актуальній лінійці італійського автовиробника Alfa Romeo зараз значиться одразу два кросовери – Stelvio та Tonale, але незабаром цей список буде розширено ще одним представником сегменту SUV. Причому набагато компактнішого класу. Очікується, що машину назвуть Milano. Як вона може виглядати, показали незалежні дизайнери з Іспанії.

Кросовер продемонстрували на рендерних зображеннях, які підготували з використанням шпигунських фотографій прототипів компактного паркетника. Судячи з картинки, що вийшла, автомобіль отримав класичний кросоверний кузов, який зовні нагадуватиме своїх старших родичів в особах тих же Stelvio і Tonale.

Спереду можна помітити традиційні для всіх машин «Альфи» трикутні радіаторні грати, компанію якої складають вузькі світлодіодні фари з власним малюнком і унікальний бампер. На боковинах машини на рендері видно виштамповки згори і знизу, а також проглядається шматочок затемнених задніх ліхтарів, які злегка заповзають на широкі задні крила.

Напередодні Alfa Romeo запатентувала низку деталей салону Milano. На зображеннях, вивантажених з бази патентного агентства, видно класичне за своєю формою кермо з кнопками на бічних спицях, а також центральний тунель, де відсутній селектор трансмісії у вигляді важеля (замість нього буде шайба або кнопки).

Очікується, що під капотом Milano зроблять ставку на 1,2-літровий 3-циліндровий двигун Stellantis потужністю 100 і 136 кінських сил, що працює в парі з електричним доваженням. Крім того, машина матиме повністю електричну модифікацію з літій-іонною батареєю ємністю 54 кВт/год, що забезпечує запас ходу до 400 кілометрів.

Прем’єра автомобіля відбудеться вже цієї весни (імовірно, у квітні). У продаж машина надійде ближче до літа.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!