Власник Tesla Cybertruck спробував увімкнути блокування диференціала, але отримав від машини несподівану відповідь

0
501

Підключені автомобілі – це не просто майбутнє, а вже цілком справжнє. Бездротове оновлення дозволяє власнику машини за необхідності збільшувати запас ходу, а також додавати їй потужності, але іноді це може спричинити поганий настрій.

Одна з таких історій нещодавно сталася з новоспеченим власником електричного пікапа Tesla Cybertruck, який спробував активувати одну важливу функцію на бездоріжжі, але отримав від автомобіля несподівану відповідь.

Блогер із YouTube-каналу «VoyageATX» влаштував своєрідне офф-роад змагання між своїм Cybertruck та Subaru Crosstreck, але програв цю битву через підключені технології.

За словами автора ролика, обіцяні характеристики машини у світі далеко не гарантовані. Доказом цього стала спроба активувати на складній ділянці бездоріжжя у пікапа Cybertruck блокування диференціала. Замість того щоб задіяти цю важливу функцію, машина вивела на дисплей повідомлення: «Скоро у продажу».

Видання TheDrive пише, що Tesla жодного разу не заявляла у своїх рекламних повідомленнях про те, що блокування диференціалів у пікапі Cybertruck пропонуватиметься за підпискою.

Таким чином, більшість покупців, які чекають на доставку своїх автомобілів з ціною під 100 тисяч доларів, будуть сильно здивовані, коли отримають у своє розпорядження бажані машини і не виявлять у них однієї з найнеобхідніших позашляхових систем.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!