Шпигуни вперше показали седан Volkswagen Phideon нового покоління

0
136

Volkswagen розпочав публічні дорожні випробування нового Volkswagen Fideon, другого покоління свого нового розкішного седану. Він був помічений фотошпигуном під час тестів у Швеції.

Оригінальний Volkswagen Fideon був представлений вісім років тому (офіційно на Женевському автосалоні); три роки тому він отримав серйозне оновлення, і незабаром покупцям буде доступне нове покоління моделі.

У той час як деякі автовиробники відмовляються від седанів і зосереджуються на кросоверах, Volkswagen продовжує розробляти і виробляти седани. Щоправда, зараз Volkswagen продає більшість своїх седанів не в Європі, а в таких країнах, як Китай і Південна Америка. Седан Fideon призначений в першу чергу для Китаю.

Судячи зі шпигунських фотографій, друге покоління Volkswagen Fideon буде виглядати зовсім інакше, ніж модель першого покоління. Він більше не буде класифікуватися як класичний седан, як Phaeton. Тепер він більш елегантний, як ліфтбек.

Новий Fideon матиме тонші фари, нову радіаторну решітку, нові бампери та нові задні ліхтарі, які більше схожі на Audi, ніж на Volkswagen. У салоні також мають відбутися значні зміни, але подробиці поки що не відомі.

Як і у флагманської моделі, матеріали, як і раніше, будуть відрізнятися високою якістю. Наступне покоління Fideon буде відрізнятися широким спектром обладнання та різноманітними сучасними технологіями, включаючи системи допомоги водієві та активної безпеки.

Під капотом нового Fideon, як і раніше, працюватиме 2,0-літровий бензиновий двигун TSI. Версія з 3,0-літровим двигуном V6 з автоматичною коробкою передач і повним приводом 4MOTION також буде доступна в топових комплектаціях.

Коли Volkswagen офіційно представить Volkswagen Fideon наступного покоління? Судячи зі шпигунських фото, седан майже готовий до серійного виробництва. Тому він може дебютувати на Пекінському автосалоні не раніше квітня 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!