Hyundai хоче випустити конкурента Toyota Land Cruiser Prado

0
89

Компанія Hyundai розглядає варіант завоювання ринків, де популярні пригодницькі позашляховики. Одними з них вважаються Toyota Land Cruiser Prado та Lexus GX, які користуються серед покупців високим попитом.

Якраз для цих моделей Hyundai може випустити конкурента, який, за чутками, має шанси виявитися якщо не рамним позашляховиком, то кросовером із просунутою системою повного приводу та високим кліренсом.

За інформацією американського видання Automotive News , зараз корейці зайняті тим, що активно вивчають інтереси своїх клієнтів, які останнім часом перекинулися на формат пригодницьких поїздок. І як відповідь на цей запит збираються випустити на закордонні ринки новинку.

Як вона називатиметься поки невідомо, але напередодні з’ясувалося, що в Австралії було зареєстровано товарний знак «XRT Pro».

За чутками, шильдик призначений для якоїсь позашляхової моделі Hyundai, але чи буде він застосований до довгоочікуваного конкурента Toyota Land Cruiser зі сходовою рамою, про який ходять чутки останніми роками, поки що невідомо.

Разом з тим не виключено, що назва XRT Pro задіють для серійної версії концепту Hyundai Santa Fe XRT Concept, представленого в 2023 році і відрізняється від простого кросовера нового покоління збільшеним кліренсом, набором позашляхових аксесуарів, а також наявністю грязьових покришок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!