Новий компактний кросовер Toyota отримав «обличчя» Lexus

0
121

Поява компактного кросовера Toyota Corolla Cross, побудованого на архітектурі легкового седана «Королла», датована 2020 роком. З того часу машина вийшла на безліч ринків збуту.

Напередодні автомобіль пережив оновлення у версії для ринку Південно-Східної Азії, з яким машина отримала невеликі зміни в дизайні, що зробили її схожою на Lexus.

Основні зміни у реформованому кросовері для південноазіатських країн відбулися попереду. «Паркетнику» дісталися інтегровані в бампер стільникові решітки радіатора, що повторює рішення нової генерації Lexus RX.

Фари машини, як і задні ліхтарі, не змінилися, але тепер мають інше світлодіодне наповнення, а список кольорів кузова поповнився новими відтінками.

На вибір покупців буде запропоновано відразу два варіанти дизайну автомобіля – звичайний і з пакетом Urban Prestige (на зображенні вище), що має просунуте обважування.

Разом з автомобілем буде йти комплект аксесуарів, що включає набір для ремонту шин, насос, підтримувачі для спини і аварійний набір автомобіліста.

Опціонально покупець зможе вибрати передній та задній відеореєстратор, а також отримати додаткові USB-порти та іонізатор повітря.

Приводити в рух новий Corolla Cross буде колишній 1,8-літровий атмосферний бензиновий мотор потужністю 140 кінських сил, агрегатований варіатором, а також гібридна силова установка з максимальною віддачею в 122 кінські сили. Привід – лише передній.

Першим ринком для модернізованого кросовера стане Таїланд, після якого машина з’явиться в інших країнах регіону.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!