Електричний MINI Aceman розсекретили на неофіційних фото

0
74
Електричний MINI Aceman розсекретили на неофіційних фото

Невеликий кросовер MINI Aceman запропонують у Китаї з двома електромоторами та двома батареями на вибір. Це, як пише AutoHome, випливає із опублікованих місцевим мінпромом сертифікаційних даних. Оприлюднено і зображення серійної версії кросовера, тоді як сама компанія поки що публікувала лише фотографії Aceman у камуфляжі. Повноцінна прем`єра моделі вібудеться в квітні.

Серійний MINI Aceman отримає нову фірмову «радіаторну решітку» бренду – восьмикутну глуху панель, характерну оптику та «плечистий» силует із розвиненими колісними арками у стилі кросовера Countryman. Для позашляховика запропонують також низку можливостей з індивідуалізації зовнішності за допомогою різних наклейок і декількох варіантів дизайну колісних дисків.

Габарити Aceman – 4076х1754х1515 міліметрів. Тим самим він майже на 400 міліметрів коротший за старшого Countryman і лише трохи більший за тридверний MINI Cooper, хоча позиціонуватиметься як проміжна модель.

Базова версія електромотор на 184 сили, 40-кіловат-годинну батарею і запас ходу 300 кілометрів. MINI Aceman S, з трохи іншим оздобленням кузова, буде оснащуватися 218-сильним двигуном у поєднанні з батареєю на 54,2 кВт*год і зможе проїхати без підзаряджання на 100 кілометрів більше. Аналогічні характеристики має європейський MINI Cooper, який дебютував восени минулого року. Можна припустити, що його силові установки без змін перемістяться на Aceman для країн Європи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!