Японський дизайнер показав, як виглядатиме Mitsubishi Pajero 5 покоління

0
316

Початок 2024 ознаменувався для фанатів позашляховиків Mitsubishi Pajero радісними звістками, що надійшли з Японії. З’ясувалося, що у керівництві компанії ведуть дискусії про те, щоб відродити ім’я Паджеро.

Через кілька тижнів інсайдери підтвердили, що проекту дали “зелене світло”, а це означає, що новому Pajero бути. Як може виглядати майбутня генерація знаменитого позашляховика вирішили показати на нових рендерах дизайнери з «Країни сонця, що сходить».

Свіжі чутки говорять про те, що в Mitsubishi збираються позиціонувати п’яте покоління Pajero не зовсім, як його попередника, а як автомобіль набагато вищого класу, і намагатимуться зробити його чимось на зразок японського аналога Range Rover.

Використовуючи крихти інформації місцевий художник, що працює на журнал «BestCarWeb», намалював рендер абсолютно нового Pajero, на якому машині дістався агресивний зовнішній вигляд з круглими світлодіодними денними ходовими вогнями, вписаними в складні за формою блоки оптики, але схожі на фари четвертої генерації цієї моделі.

Між ними розташовуються чорні решітки радіатора з великими прорізами, по середині якої красується логотип Mitsubishi з червоним обрамленням.

Однією з головних посилань до оригінального Pajero в автомобілі, показаному на рендері, є двоколірне забарвлення кузова. Але в іншому це буде зовсім інша машина.

Як платформа для нового «Паджеро», за чутками, вибрали архітектуру кросовера Outlander PHEV, що гарантує автомобілю наявність під капотом гібридної системи, характеристики якої поки не названі.

Офіційний дебют відродженого позашляховика Mitsubishi заплановано на 2027 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!