Розкрито термін появи нового компактвена Honda Freed

0
47

Багато років тому Honda вирішила створити на базі компактної моделі Fit/Jazz невеликий мінівен, який би мав місткий салон, але при цьому зберігав невеликі габарити. Поточне покоління Freed з’явилося 2016-го, а через 3 роки пережило оновлення.

Тепер на машину чекає перехід у третю генерацію. Напередодні японські ЗМІ розкрили нові подробиці, а також назвали попередні терміни дебюту.

Журнал “BestCarWeb” повідомляє про те, що третє покоління Honda Freed побачить світ вже цієї весни. Прем’єра машини може відбутися протягом березня 2024 року, а продажі розпочнуться влітку (орієнтовно у серпні).

Інсайдери з Японії пишуть, що реформований компактвен буде серйозною еволюцією в порівнянні з нинішнім Freed, що з’явився в 2016-му.

Машину збираються продавати відразу в кількох варіантах компонування салону, а також у крос-модифікації Crosstar (на рендері нижче). Але головною зміною у компактвені стане зовсім не це, а її силовий агрегат.

Якщо зараз Honda Freed продається в «Країні сонця, що сходить» виключно в простій гібридній модифікації, то нова варіація цієї моделі отримає сучасний агрегат e:HEV, який поєднає в собі атмосферний двигун і два електромотори, що замінюють машині коробку передач.

Головним конкурентом на ринку для автомобіля стане Toyota Sienta.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!