Складено список нових автомобілів, які прослужать довше за інших

0
59
Складено список нових автомобілів, які прослужать довше за інших

Поки деякі, хто має таку можливість, змінюють нові машини як рукавички, інші прагнуть купувати автомобілі з планами проїздити якомога довше. Які моделі здатні похвалитися чудесами витривалості в 2024 розкрили аналітики американського видання «Consumer Reports».

У своєму дослідженні вони спиралися на статистичну інформацію про поломки всіх представлених на заокеанському ринку автомобілів. Ті машини, які мали найменшу кількість технічних проблем, увійшли до 12 найкращих. За підрахунками експертів, вони з великою ймовірністю зможуть подолати пробіг у 320 тисяч кілометрів без великих несправностей.

У результаті майже весь ТОП-12 виявився окупованим японськими моделями, а якщо бути точнішим продукцією двох брендів – Toyota і Honda. Єдиним винятком виявився місцевий пікап компанії Ford, що розташувався на дев’ятому місці.

Найнадійніші нові автомобілі за версією Consumer Reports у 2024 році:

1 місце – Toyota Camry ;

2 місце – Toyota Prius ;

3 місце – Honda Accord ;

4 місце – Honda CR-V ;

5 місце – Toyota Tacoma ;

6 місце – Toyota Tundra ;

7 місце – Toyota Corolla ;

8 місце – Honda Odyssey ;

9 місце – Ford F-150 ;

10 місце – Toyota 4Runner ;

11 місце – Toyota Highlander ;

12 місце – Honda Civic .

Підбиваючи підсумки рейтингу фахівці «CR» зазначають, що весь цей список, що складається з 12 моделей, є дуже надійним як з погляду нових, так і машин, що були у використанні.

Але при виборі таких автомобілів на вторинному ринку окремі роки їх випуску можуть мати свої плюси, так і мінуси, а також нюанси, пов’язані з попередньою історією експлуатації. Все це означає, що вони вимагають більш пильної уваги при покупці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!