Нове покоління Mitsubishi Delica (D:6): машина зміниться до невпізнання

0
277

Mitsubishi Delica D:5, що є чимось середнім між мінівеном і кросовером, продається з далекого 2007 року. За останні майже 20 років машина практично не змінювалася, але незабаром її може очікувати довгоочікувана зміна покоління. Як виглядатиме Delica D:6, напередодні показали незалежні дизайнери з Японії.

Автомобільний журнал з «Країни сонця, що сходить» під назвою «BestCarWeb» опублікував перші рендери дизайну свіжої «Деліки», судячи з яких машина зазнає істотних змін в екстер’єрі.

У своїй роботі художники черпали натхнення з концепт-кара D:X Concept зразка осені минулого року (на зображенні нижче), що вважається провісником нового покоління Delica, але постаралися зробити машину трохи менш футуристичною і більш підходящою під реальні дорожні умови.

Новий японський мінівен придбав перероблений передній бампер, а також втратив Т-подібну світлодіодну оптику, яку замінили L-подібні блоки. У машини з’явилися повноцінні дзеркала заднього виду, а також більш виражене пластикове обваження по периметру кузова, і висувні ручки.


Цьогорічна «Деліка» побудована на шасі кросовера Outlander. І схоже, що нова генерація цієї моделі збереже цю платформу. Разом з тим, машина трохи збільшиться в габаритах (довжина досягне 4,8 метрів, а ширина і висота дорівнюватимуть 1,8 метрам). Максимальний дорожній просвіт становитиме близько 20 см.

Інсайдери стверджують, що в моделі D:6 інженери Mitsubishi постараються зробити її кузов максимально жорстким на скручування, що дозволить їй демонструвати кращу керованість і зручніше на бездоріжжі. За систему повного приводу в ній відповідатиме технологія S-AWC, а як двигун задіяють високонадійну гібридну систему PHEV.

Прем’єра нового покоління Delica має відбутися у 2025 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!