Новий Lexus LFA отримає алюмінієве шасі, карбоновий кузов та потужність понад 700 к.с.

0
151

Перші чутки про те, що модель Lexus LFA матиме друге покоління, з’явилися ще в 2014 році, але з того часу справа з мертвої точки так і не зрушила. Втім, як повідомляє японська преса, спадкоємець знаменитого купе не знято з порядку денного і перебуває в активній стадії розробки.

Що відомо про «друге» LFA розповіли журналісти видання «BestCarWeb», за традицією супроводжуючи свої інсайдерські відомості неофіційними рендерами, які демонструють можливий дизайн новинки.

Джерело інформації, близьке до офіційних осіб у головному офісі Lexus, заявляє, що машина дійшла до фінальної частини підготовки до прем’єри, яку чекають у 2025 році.

Чи отримає новинка та сама назва, що й раніше, чи матиме власне ім’я, невідомо. Проте є відомості про те, з чого її збираються зробити.

Інсайдери з Японії натякають на те, що машині дістанеться алюмінієве шасі та карбоновий кузов, під яким розташується 4-літровий турбований двигун, що працює в парі з електромотором і 10-діапазонною автоматичною коробкою передач. Сумарна віддача такої системи може становити 720 кінських сил.

Купе нового покоління має розтягнутися від бампера до бампера на 4,6 метра. Ширина автомобіля, за чутками, дорівнюватиме 1,9-метрам, висота – 1,2-метрам, а колісна база – 2,7-метрам.

Машину збираються випускати обмеженим тиражем, а також продавати кожен з випущених екземплярів за ціною від 40 до 50 мільйонів ієн (11 – 13 мільйонів гривень за поточним курсом).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!