Rivian несподівано показав компактну модель R3

0
109

Одночасно з моделлю R2 компанія Rivian показала ще більш компактний кросовер R3. Детальних технічних характеристик моделі компанія не розкрила, але деякі подробиці все-таки стали відомі, хоча у продаж позашляховик надійде не скоро.

Колісна база Rivian R3 становить приблизно 2800 мм. Для нього запропонують силові установки з одного, двох та трьох електродвигунів, як і для старших моделей.

Найбільш далекобійна версія зможе проїжджати без підзаряджання понад 480 кілометрів. А найпотужніша набиратиме 60 миль на годину (97 км/год) менш ніж за три секунди. Поповнення енергії з 10% до 80% від швидкої зарядної станції займе трохи більше півгодини.


Rivian R3 отримає стандартну та X-версію. Друга на фірмових фото відрізняється помаранчевими акцентами, деякими оригінальними деталями у зовнішності та в салоні. Обидві машини отримали передню панель практично без фізичних клавіш із великим центральним дисплеєм.


Представлений одночасно з «трійкою» більший Rivian R2 має надійти у продаж лише у першій половині 2026 року. Фірма поки навіть не має заводу для його виробництва. Модель R3 стане серійною ще пізніше. Тому про її фінальні характеристики і ціну говорити поки що зарано.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!