Новий електричний кросовер від Honda виявився дешевшим за більшість своїх конкурентів

0
705

Honda оголосила, що Honda Prologue 2024 модельного року буде доступний з привабливою податковою пільгою у розмірі 7 500 доларів, що суттєво знижує вартість нового електричного кросовера і робить його привабливішим для покупців.

Це оновлення довелося дуже доречним для виробника. Продажі електромобілів знижувалися, частково через високу початкову вартість. Prologue є першим сучасним електромобілем Honda , доступним у США. З урахуванням пільги, початкова ціна Prologue EX 2WD складе 39 900 доларів, що можна порівняти з цінами таких конкурентів, як Nissan Ariya 2024 року та переглянутий Volkswagen ID.4 .

Версія EX 4WD з двома моторами тепер пропонується за ціною 42 900 доларів, що значно дешевше в порівнянні з ціною до отримання податкової пільги в розмірі 50 400 доларів. Середня комплектація Touring також користується знижкою: версії 2WD і  4WD тепер коштують 44200 і 47200 доларів відповідно. Навіть найрозкішніша версія Prologue , Elite Dual Motor AWD , отримує податкову пільгу. Підсумкова ціна цієї топової версії – 50 400 доларів. Всі вищезгадані ціни не включають плату за доставку Honda у розмірі 1395 доларів.

«Те, що Honda Prologue може претендувати на податковий кредит у розмірі $7.500, це чудові новини для наших клієнтів. Prologue стильний, спортивний і має правильну ціну, потрапляючи в саму суть ринку електромобілів і відповідаючи попиту наших клієнтів», – сказав Ленс Вольфер, помічник віце-президента з національного продажу Honda.

Однак є невелике застереження: Honda повідомила, що не всі Prologue 2024 відповідають вимогам для отримання стимулу. Це означає, що право на отримання пільги мають лише ті автомобілі, які будуть зібрані після 26 лютого 2024 року. Проте Honda заявила, що всі Prologue 2024 модельного року можуть претендувати на пільгу при лізингу.

Honda Prologue та його більш преміальний зібрат Acura ZDX збираються разом із  Chevrolet Blazer EV  на мексиканському заводі General Motors . Всі три автомобілі використовують одну і ту ж платформу GM BEV3 , батареї Ultium та мотори Ultium . Спільна розробка EV дозволяє знижувати витрати, хоча плани співпраці Honda та  GM щодо створення доступних електромобілів в даний час призупинені.

Honda також пропонує різні пакети зарядки для Prologue . Electrify America пропонує власникам Honda EV  вперше 60 кВт-год безкоштовної публічної зарядки (включено у кожен пакет).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!