Перші власники Tesla Cybertruck проїхали на них понад 15 тисяч кілометрів: що їм сподобалося, а що ні

0
35

Компанія Tesla зовсім недавно відкрила продаж своєї нової моделі під назвою Cybertruck, але навіть незважаючи на це одні з перших покупців великого електричного пікапа вже встигли наїздити на ньому понад 15 тисяч кілометрів.

Обидва власники машини отримали їх у своєму розпорядженні з пробігом близько 100 кілометрів і кілька днів тому подолали позначку п’ятнадцять тисяч кілометрів, після чого розповіли, що їм сподобалося, а що не дуже.

Перше, що зробили власники перших Cybertruck, то це змінили позашляхові покришки на всесезонні, але всупереч логіці поліпшення у витраті електрики так і не побачили.

У список плюсів машини власники пікапа занесли акустичну систему з 13-ма динаміками та сабвуфером, які спільно створюють незабутнє враження на тих, хто сидить усередині автомобіля. Кабіна Cybertruck герметизована майже як фюзеляж літака. Після того, як двері щільно зачинені, а вікна піднято, витік звуку зводиться до мінімуму.

Крім звукової системи власники цієї моделі Tesla, які проїхали на ній понад 15 тисяч кілометрів, похвалили її за керованість, вентиляцію сидінь, інноваційне рульове керування та хороший огляд і прискорення.

Що стосується списку недоліків, виявлених під час експлуатації машини, то до нього увійшли: сильний шум від дороги, кузов з нержавіючої сталі, схильний до появи відбитків пальців і плям, високий рівень уваги з боку оточуючих, невисокий реальний запас ходу та тривалий час заряджання.

Крім того, обом власникам машини не сподобалося, як працює в пікапа цифрова камера заднього виду, а також поскаржилися на поломку в одному з автомобілів екрану мультимедійної системи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!