Land Rover Defender Джеймса Бонда продадуть на аукціоні за $ 331 000

0
327

Позашляховик Land Rover Defender, задіяний у зйомках фільму про Джеймса Бонда, піде з молотка. Транспортний засіб має дорогі доопрацювання і відповідний цінник.

Land Rover Defender, що з’явився в кадрі фільму про Джеймса Бонда, отримав назву Spectre. Транспортний засіб буде продано аукціоном Bonhams. Машина відправиться на торги найближчим часом. Вартість автомобіля, як повідомляє видання Motor1, складе від 292 000 до 331 000 доларів.

Всього було зібрано 10 позашляховиків Land Rover Defender в версії Spectre. Машину розробляли фахівці підрозділу Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations і майстри тюнінгу з Bowler. Всі екземпляри, крім одного, використовувалися для реклами свого виробника, і тільки один автомобіль відправився на зйомки в кіно.

Позашляховик з фільму про Джеймса Бонда, примітний великими 37-дюймовими колесами. Машина доопрацьована спортивними амортизаторами Bilstein, кріслами Recaro і каркасом безпеки. Крім того, автомобіль отримав модернізований дизельний двигун віддачею 187 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!