Новий Hyundai Palisade стане брутальнішим і схожим на Santa Fe (ФОТО)

0
446

Кросовер Hyundai, який став флагманом SUV-лінійки південнокорейського автовиробника, було представлено восени 2018 року. Машина прийшла на зміну подовженій версії Santa Fe із приставкою Grand. 2022-го великий позашляховик пройшов через оновлення, а тепер готується поява його другого за ліком покоління.

На що чекати від дизайну автомобіля показали незалежні дизайнери YouTube-каналу «NYMammoth».

Художники готували рендери новинки, ґрунтуючись на шпигунських фотографіях прототипів цієї моделі, що активно обкатуються на дорогах Південної Кореї.

Стверджується, що новий Palisade має кодове позначення LX3 і має розвинути успіх свого попередника хоч і знайомим, але помітно свіжішим екстер’єром.

Кросовер, показаний на рендерах, демонструє незграбний стиль, що черпає натхнення з недавно змінившим генерацію Santa Fe.

Зовнішність машини виглядає набагато грубіше, ніж вона була у попередника Palisade. Попереду кросовер виділяється унікальною конфігурацією фар, а ззаду може похвалитися повністю новими ліхтарями.

Крім них всешляховику на зображеннях дісталися власні широкоформатні решітки радіатора і перероблений профіль бічних вікон, що підкреслює довжину автомобіля.

Жодних подробиць про те, чи зміниться Palisade технічно в новому поколінні, поки що немає.

Не виключено, що 3-рядний кросовер збереже моторну гамму, що діє, що складається з 3,8-літрового V6 на 295 кінських сил і 2,2-літрового 202-сильного турбодизеля, що працюють у зв’язці з 8-діапазонною автоматичною коробкою передач. Привід можна вибрати як передній, так і повний (HTRAC).

Прем’єра нового покоління Hyundai Palisade може відбутися протягом 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!