Названо автомобілі які потрібно перевіряти якомога уважніше: їх можуть продавати зі скрученим пробігом

0
43

Купівля старого автомобіля завжди пов’язана з ризиками. Ніхто не застрахований від обману з боку продавця та одним із найчастіших трюків, які вони провертають, стосується фальсифікації показників одометра машини.

Фахівці компанії « CarVertical », що спеціалізується на пошуку історії про автомобілі, провели дослідження, з’ясувавши, які машини страждають найчастіше від маніпуляцій з одометрами. У добірку увійшли авто, які продавалися в Європі в період з листопада 2022 року по листопад 2023 року.

Виявилося, що найчастіше від скрученого пробігу страждають покупці вживаних Porsche Panamera . Згідно з результатами дослідження, їх обманюють у 13,1% випадків.

Слідом за ним розташовується Ауді A7 (10,87%), а також Porsche Cayenne , в якому показники одометра в середньому фальсифікуються в 7,85% випадків.

Далі йдуть Volkswagen Touareg (5,19%) та BMW 7-Series (5,08% випадків скрученого пробігу).

Паралельно з цим списком автори рейтингу викотили четвірку машин, в яких маніпуляція з показниками одометра відбувається найрідше. До неї увійшли BMW 4-Series (всього 1,78% випадків скручування пробігу), Opel Astra (1,8%), Audi Q7 (2,24%) та Peugeot 308 (2,5%).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!