Чим унікальний новий німецький універсал BMW 5 Touring

0
120

Експерти поділилися деталями про новий універсал BMW 5-Series Touring, підкресливши деякі зміни в дизайні та технічні характеристики моделі. Зокрема, було відзначено відсутність фірмового підйомного скла, замість якого п’яті двері тепер відчиняються повністю. Автомобіль став довшим на 97 мм, ширшим на 32 мм, вищим на 17 мм і отримав збільшену на 20 мм колісну базу.

Базова модель 520d розвиває потужність 197 л. та оснащена 48-вольтовою системою стартер-генератора та восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, доступна як із заднім, так і з повним приводом. Замість чисто бензинових версій пропонується турбомотор 2.0, інтегрований в гібрид, що заряджається, із загальною потужністю системи 299 к.с.

Окремо журнал згадав про новий автомобіль IM L6 , який з’явиться на китайському ринку в травні 2024 року. З довжиною 4931 мм та колісною базою 2950 мм, седан запропонує інноваційний інтер’єр зі штурвалом замість традиційного керма та екраном на всю ширину панелі. Модель буде оснащена системою автопілота з лідером, що відповідає третьому рівню автономності.

Передбачені дві версії IM L6 : базова задньопривідна з одним електромотором потужністю 340 к.с. і повнопривідна з сумарною потужністю 787 к.с., де задній двигун видає 515 к.с., а передній – 272 к.с. Повнопривідна модифікація здатна розганятися від 0 до 100 км/год за 3,3 секунди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!