Lexus NX отримав “позашляхову” версію Overtrail

0
188

В рамках традиційного весняного оновлення було переглянуто список стандартного обладнання, дороблено шасі та додано нову позашляхову версію Overtrail. У такого NX на 15 міліметрів збільшено дорожній просвіт, перекалібровано підвіску, а салон виконано в кольоровій гамі Black/Monolith з декоративними вставками Geolayer.

У Японії представлено оновлений Lexus NX. Змін досить багато, але вони мають еволюційний, ніж революційний характер. Наприклад, для покращення керованості у задній частині додані розпірки. Змінено налаштування підвіски, що управляє електроніки (для NX450h+, NX350h та NX350) та алгоритм розподілу тяги між осями у перші секунди після старту (для NX350). Підвищений комфорт забезпечує додаткова шумоізоляція та нові опори двигуна.

Деякі перестановки відбулися й у оснащенні. На NX350h і NX250 штатно почали встановлювати медіасистему з 14-дюймовим дисплеєм (був 9,8 дюйма), а на NX350h F Sport та NX350 F Sport – світлодіодні фари з адаптивним дальнім світлом. Крім того, накладки на колісні арки в колір кузова, які раніше пропонувалися як опція, стали стандартними для NX450h, NX350h і NX250 у виконаннях L. З новацій – два порти USB-C спереду і функція Advanced Park у NX350 F Sport.

Втім, головне придбання NX – версія Overtrail, як у нового GX . Оскільки вона позиціонується як пригодницька, то отримала збільшений на 15 мм дорожній просвіт і вседорожні шини. За замовчуванням NX Overtrail комплектується електроннокерованими амортизаторами AVS зі спеціальними калібруванням та переналаштованим їздовим режимом Trail, який також з’явиться на всіх повнопривідних NX.

Візуально відрізнити овертрейловий кросовер можна за чорними 18-дюймовими колесами та чорним декором. Палітра кузовних фарб складається із семи кольорів, у тому числі нового Moon Desert. Салон виконаний у кольорах Black/Monolith із декоративними вставками Geolayer. Гама двигунів така ж, як у звичайного NX: «четвірка» 2.4 або гібридна система на основі «атмосферника» 2.5. Ціна найпростішого NX350 Overtrail – 6506000 ієн (2 млн грн.). Наворочений NX450h+ Overtrail обійдеться в 7725000 ієн (2,2 млн ​​грн.).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!