У Японії показали, як виглядатиме трактор майбутнього

0
389

Японська корпорація Kubota представила свою нову розробку Agri Concept. Машина є прототипом, який повинен продемонструвати майбутнє сільськогосподарської техніки. На думку компанії вона вбере в себе штучний інтелект, автоматизацію та електрифікацію.

Стверджується, що концепт має шість незалежних електромоторів, які дозволяють транспортному засобу працювати безшумно. За рахунок цього машина зможе працювати навіть ночами не тільки в полях, а й у домогосподарствах.

У Kubota поки не стали вдаватися в подробицях в цей проект, але зазначили, що автомобіль матиме можливість швидкої зарядки, а значить зможе поповнювати запас енергії з 10 до 80% менш ніж за 6 хвилин.

Разом з тим, Agri Concept заявлений як повністю автономний, а також використовує технологію виявлення та обходу перешкод. Трактор майбутнього зможе розпізнавати різницю між рослиною та каменем, а також людьми та тваринами.

Завдяки концепції з триточковим зчепленням машину можна буде використовувати з усіма стандартними знаряддями для звичайних сільськогосподарських операцій, включаючи косіння та оранку.

Терміни прем’єри серійної версії моделі Agri у Kubota поки не розкривають, але з огляду на заявлені для неї технології, на появу трактора майбутнього на полях варто чекати ще нескоро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.