Nissan випустить новий недорогий мінівен на платформі Renault

0
286

У 2019 році компанія Renault представила новий бюджетний 7-місний мінівен, який з тих пір продає на ринках країн, що розвиваються. Машина отримала ім’я Triber і має серед покупців непоганий попит.

А тепер, схоже, настала черга створити щось подібне до іншого автовиробника, що входить до Renault Group. І їм має виявитися Nissan.

Згідно з новою інформацією, компанія Nissan працює над власним доступним мінівеном. Автомобіль повинен розділити платформу, двигуни та компоненти з Renault Triber, так що фактично це буде клон французького мінівена, але з власним дизайном та шильдиками.

Зовні машина може виявитися близька до субкомпактного паркетника Nissan Magnite, який, до речі, також побудований на архітектурі Triber.

Що стосується агрегатної лінійки 7-місного вена, то новинка «Ніссан» запозичить у Renault літровий 3-циліндровий атмосферний бензиновий мотор на 71 кінську силу (96 Нм), а також може отримати під капот власний бензиновий двигун з турбонаддувом, потужність якого поки не розкривається. .

Терміни прем’єри машини обіцяють оприлюднити цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!