Volkswagen ID.4 отримує потужний електромотор та ряд покращень

0
300

Volkswagen оголосив про низку оновлень для свого компактного кросовера ID.4 2024 року. Серед іншого, особливу увагу приділили акумулятору на 82 кВт-год: такі кросовери отримали підсвічування слайдерів 12,9-дюймового тачскрину інформаційно-розважальної системи. Незалежно від того, оснащений автомобіль заднім або повним приводом, Volkswagen покращив задній приводний механізм.

Новий електродвигун APP 550, що є найпотужнішим у лінійці електромобілів Volkswagen, розвиває 282 к.с. і 545 Нм крутного моменту порівняно з 201 л.с. і 310 Нм у старого мотора, який використовується в моделях 2023 року і раніше. ID.4  з повним приводом може розвивати до 335 к.с., але максимальна швидкість обмежена електронікою на рівні 180 км/год.

Також Volkswagen покращив меню інформаційно-розважальної системи та інтерфейс керування кліматом, зробивши його більш інтуїтивно зрозумілим. Крім того, ID.4 2024 модельного року отримав перероблений селектор перемикання передач та новий дизайн кермового колеса. Замість важеля перемикання передач на правій стороні кермової колонки пропонується стійка. Хоча це і не суттєва зміна, вона значно зручніша за попереднє рішення. У модифікаціях ID.4 S стандартно передбачено підігрів кермового колеса.

Ціни на ID.4 починаються від 39 735 доларів за версію з акумулятором на 62 кВт-год та від 44 875 доларів за варіант з акумулятором на 82 кВт-год без урахування доставки . Вартість доставки складає 1425 доларів незалежно від комплектації. Автомобілі, оснащені модулями та елементами SK On, мають право на федеральний податковий відрахування у розмірі 7 500 доларів.

Наприкінці прес-релізу Volkswagen вказує Hyundai Ioniq 5  і  Kia EV6  як прямі конкуренти своєму компактному електричному позашляховику. Обидві моделі базуються на архітектурі E-GMP 800В замість 400В платформи MEB Volkswagen.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!