Салон нового Peugeot e-5008 розсекретили на відео

0
35

У тизерному ролику, опублікованому на офіційному YouTube-каналі Peugeot, розсекретили салон майбутнього електричного кросовера. Для моделі запланована масштабна модернізація, в ході якої вона отримає фірмовий Panoramic i-Cockpit із вигнутою панеллю діагоналлю 21 дюйм, нове кермо та атмосферне підсвічування. Прем’єру Peugeot e-5008 заплановано на березень цього року.

Peugeot 5008 у строю з 2017 року, у 2020 та 2022-му модель оновлювали, а тепер на підході нове покоління. Кросовер перебереться на один з різновидів платформи STLA концерну Stellantis (а саме STLA Medium) і матиме повністю електричну версію під назвою e-5008. За попередніми даними, її оснастять батареєю ємністю 79 або 98 кіловат-годин – у першому випадку запас ходу становить понад 480 кілометрів, а в другому – 640 кілометрів. Peugeot e-5008 пророкують як одномоторні установки, так і двомоторні потужністю до 315 кінських сил.

На відео тизер можна розглянути салон: він розрахований на сім місць. На передній панелі знаходиться вигнутий 21-дюймовий екран, трохи звернений до водія. Можна помітити і кнопки швидкого доступу i-Toggles, що настроюються, – всього їх 10. Інакше виглядає усічене зверху і знизу рульове колесо з сенсорними елементами управління.

У самій компанії стверджують, що Peugeot e-5008 зможе похвалитися просторим салоном та легким доступом до сидінь третього ряду. Більше подробиць з’явиться вже найближчого тижня-два.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!