Спеціалісти назвали авто, які постійно ламаються

0
420

Надійність автомобіля – одна з головних характеристик, на яку звертають увагу покупці при виборі тієї чи іншої моделі. Існує чимало організацій, які шляхом досліджень підраховують їм середній бал, складаючи всілякі рейтинги. Але цього разу йтиметься про суб’єктивну оцінку однієї людини, яка заробляє на поломках машин.

Австралійське видання “Drive” взяло інтерв’ю у співробітника служби евакуації автотранспорту, який побажав залишитися неназваним. Чоловік із 20-річним стажем роботи евакуаторником назвав моделі автомобілів, які на його думку найчастіше доводиться відвозити до сервісу через різні поломки. Список виявився м’яко, скажімо, несподіваним.

Chevrolet Cruze та Chevrolet Captiva

Два бюджетники, розроблені в Кореї, мають високий попит на світовому ринку, але, як заявляє співробітник австралійської служби евакуації, саме вони на його практиці ламаються найчастіше.

За словами фахівця, у них відмовляє все, що тільки можливе. Виходить з ладу проводка, перестають працювати акумулятори, генератори, колісні підшипники, карданні вали та коробки передач.

Ранні Ford Focus

Ще однією моделлю, яку варто уникати, виявився Ford Focus, випущений у районі 2010-х років (2 покоління). Стверджується, що власники таких машин викликають евакуатори через тріщини у пластикових впускних колекторах, проблем з електрикою, а також із системами безпеки.

Деякі пікапи

Нерідко службі евакуації доводиться приїжджати на виклики, коли з ладу виходять пікапи на зразок VW Amarok, а також Ford Ranger та старі Nissan Navara. За словами евакуаторника, причини їх поломок практично завжди однакові – інтеркулери, що тріснули, зруйновані турбокомпресори і дірки в поршнях.

Вживані Fiat, Chrysler та Jeep

Замкнули список найненадійніших автомобілів за версією співробітника служби евакуації з Австралії автомобілі Fiat, Chrysler і Jeep. За його словами, він бачив дуже багато поломок машин цих брендів, пов’язаних із різними системами, включаючи електрику.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!