Новий Renault Duster оцінили у Франції в 20 тис євро

0
1003

Компанія Renault представила нове покоління кросовера Duster зовсім недавно (восени минулого року), але вже готується почати продажі «паркетника», що істотно змінився, в Європі. Першим ринком для новинки має стати рідна Франція, де автомобіль запропонують під брендом Dacia.

Напередодні місцевий офіс цієї марки опублікував прайс-лист на машину, яка колись мала дуже високий попит у Росії. Її оцінили у суму, за яку у нас сьогодні з великими труднощами можна купити найпростіший китайський кросовер.

На офіційному сайті Renault Group у Франції для нового Duster зазначена наступна вартість: у базовій комплектації з переднім приводом (комплектація Essential) за машину потрібно буде заплатити 19 690 євро.

Наступним в ієрархії моделі є варіант Espression – з ціною в 21 тисячу 600 євро, тоді як найдешевша версія Duster з повним приводом обійдеться французам в 23 тисячі 400 євро.

Базова гібридна версія моделі, згідно з інформацією з офіційного сайту, коштує 26 тисяч 600 євро, а “жирні” комплектації Extreme і Journey оцінені в 28 тисяч 100 євро.

Незважаючи на вже розкритий прайс-лист, продаж нового покоління Duster в Європі стартує ще нескоро. Перші поставки заплановані лише на другий квартал 2024 року. Перед цим машину вперше покажуть наживо на автосалоні в Женеві 26 лютого.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!