Головна Авто Названо 5 ознак, що ви купили проблемний автомобіль з пробігом

Названо 5 ознак, що ви купили проблемний автомобіль з пробігом

0
437

Експерти назвали п’ять ознак купівлі проблемного автомобіля з пробігом.

Перша ознака – це часті поломки та несправності, що виникають відразу після придбання машини, що вказують на поганий технічний стан.

Друга ознака – незвичайні звуки, дивні вібрації та шуми від двигуна, підвіски або інших систем, які свідчать про приховані дефекти.

Третя ознака — поганий стан кузова та фарби, включаючи корозію, пошкодження, неоднорідність у лакофарбовому покритті та сліди ремонту, що може вказувати на минулі проблеми автомобіля.

Четверта ознака — неточності у вказаному пробігу, які можуть свідчити про маніпуляції з одометром.

П’ята ознака — неповна чи нечесна історія обслуговування, відсутність важливих документів чи порушення у технічній документації, що може бути ознакою проблемного автомобіля.

Титов наголосив на важливості звернення уваги на історію обслуговування, рік випуску, пробіг, стан кузова та салону, а також перевірку документів на автомобіль при виборі машини з пробігом. Він рекомендує звертатися до офіційного дилера для мінімізації ризиків, пов’язаних із покупкою автомобіля “з рук” у приватної особи. При цьому, забувши згадати, що дилер також не відповідає за стан перепроданого автомобіля новому власнику.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Дякуємо!

Тепер редактори знають.