У нового купе-кросовера Renault буде «заряджена» версія

0
167

Навесні минулого року компанія Renault представила новий купеподібний кросовер Rafale, який став своєрідною заміною створеного, зокрема, для «паркетника» Arkana. За інформацією французьких ЗМІ, у 2024-му році у Rafale з’явиться «заряджена» версія від Alpine, яка матиме не лише продуктивніший двигун, а ще й суперсучасну підвіску.

Як пише видання L’Argus, простий Renault Rafale з’явиться у продажу цієї весни з гібридною силовою установкою потужністю 200 кінських сил, але вже через кілька місяців у купе-кросовера з’явиться продуктивніша модифікація.

Для неї планують використовувати новий агрегат E-Tech 4×4, який здатний видавати до 300 кінських сил, що зробить Rafale помітно динамічнішим.

Але обмежуватися цим французи не мають наміру. Купеподібний кросовер зроблять не тільки швидшим, а й більш керованим.

Допомогти в цьому має суперсучасна інтелектуальна підвіска розробки Alpine, яка, крім спортивних налаштувань, матиме окрему камеру, що сканує дорогу під час руху, і змінюючи характеристики шасі залежно від виявлених нерівностей.

Завдяки такому інженерному рішенню Rafale зможе бути жорстким і дуже керованим на ідеальному покритті, але ставатиме м’якшим і комфортнішим на поганих дорогах.

Продажі такої версії нового французького кросовера розпочнуться цього літа. Орієнтована ціна – від 55 до 70 тисяч євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!