Новий седан Kia K4 показали на першому зображенні

0
60

Південнокорейський автоконцерн Kia працює над повністю новою моделлю, яка повинна виявитися бюджетним компактним седаном, який буде більшим за чотиридверки K3, але менше повнорозмірного седана K5. Напередодні незалежні дизайнери з корейського порталу MoCar показали перше рендерне зображення K4, а також продемонстрували шпигунський знімок її інтер’єру.

За габаритами седан, який збираються назвати K4, виявиться близьким до моделі Forte (він же Cerato), але відрізнятиметься від неї купеподібним силуетом.

Машині повинні дістатись бумерангоподібні фари з вертикальними блоками світлодіодних вогнів, вузька решітка радіатора, а також приховані в кузові задні дверні ручки.


Ліхтарі на кормі приймуть аналогічну форму, що і головна оптика, але виявляться зістиковані між собою вузькою планкою.

Що стосується салону машини, то в ньому, судячи з єдиного шпигунського фото, буде реалізовано рішення характерною особливістю інтер’єрів Kia у вигляді об’єднаних між собою екранів мультимедійної системи і цифрової комбінації приладів.


Зістиковані один з одним вони створять один панорамний вигнутий екран великої діагоналі.

Під капотом K4 повинні розташуватися 1,6-літровий двигун GDi на 201 кінську силу, а також 2-літровий 147-сильний агрегат, до яких приєднається гібридна силова установка.

Прем’єра нового седана Kia відбудеться упродовж перших шести місяців цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!