Нове втілення легенди: яким стане Mitsubishi Pajero

0
559

За винятком кросовера Outlander, модельний ряд «Мітсу» сильно застарів і потребує термінового омолодження. Допомогти в цій компанії може Pajero нового покоління, який спочатку проектувався як позашляховик, в основі якого лежить рама моделі Triton, але досягти бажаного рівня комфорту в такому варіанті у компанії не вийшло і проект був згорнутий.

 

Нові чутки, що прийшли з Японії, свідчать, що Mitsubishi переключила свою увагу на електрифіковану платформу альянсу Renault Nissan, яка ляже в основу нового Outlander. Керівництво Mitsubishi вирішило, що вона найкраще підійде новому Pajero, повністю змінивши філософію моделі.

Якщо нова модель дійсно буде побудована на кросоверній платформі, то «Паджеро» зі 100-відсотковою ймовірністю виявиться безальтернативним гібридом.

Деталі про силовий агрегат машини поки не розкриваються, але відомо, що на ранній стадії автомобіль може отримати покращену версію 2,4-літрового «гібрида», що підключається. Силовий агрегат з’єднають із фірмовою системою повного приводу S-AWC.

Новий «Паджеро» має виявитися більшим за Outlander. Його довжина становитиме 4,9 метра, ширина – 1,8 метра, а висота – 1,9 метра.

Що стосується орієнтовної ціни, то інсайдери називають суму від 8 мільйонів ієн. На появи машини чекають у 2027 році.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!