Авто

Розкрито 5 автомобілів Mercedes-Benz, які можуть проїхати понад 800 тисяч км.

Share

Mercedes-Benz з минулого часто вважають відмінними вживаними автомобілями через першокласну якість складання, розкішний інтер’єр і безліч функцій. Але до їх плюсів входить не тільки все це, а ще й не менш важливий показник – надійність.

Які з моделей штутгартського автогіганта можна назвати безпроблемними і здатними проїхати понад 800 тисяч кілометрів розповіли журналісти видання «HotCars».

5 місце: Mercedes-Benz 300TE (1989)

Універсали Mercedes-Benz наприкінці 80-х стали культовими. І на те є вагомі причини, адже вони були просторі та практичні. Одним із таких прикладів став Mercedes-Benz 300 TE 1989 року, оснащений 3-літровим рядним 6-циліндровим двигуном потужністю 178 кінських сил.

Оцінка надійності цієї моделі складає 9 балів зі 100. Машину називають фантастичним універсалом з мінімальною кількістю проблем при регулярному обслуговуванні та ремонті.

4 місце: Mercedes-Benz CLK 430 (1999)

Дводверний спортивний седан з неймовірним зовнішнім виглядом та вражаючим резюме з точки зору надійності. Під капотом автомобіля працює 4,3-літровий V8, що генерує 275 кінських сил. Він здатний розганяти машину від нуля до 100 км/год за 6,5-секунди.

Оцінка безпроблемності цього «Мерседес» становить 8 балів з 10, а єдиними несправностями, з якими стикаються його власники, називають лише приладові панелі і датчики, що вийшли з ладу.

3 місце: Mercedes-Benz S-Class (2001)

Відкриває трійку найкращих один із найрозкішніших седанів, які можна було купити на початку 2000-х. Він залишається таким навіть понад два десятки років. Машина розрахована на тривалий термін служби та має оцінку надійності у 8 балів з 10.

Багато її екземплярів із зареєстрованим пробігом вже давно перевищили позначку півмільйона кілометрів і продовжують працювати.

2 місце: Mercedes C2000 Kompressor Sport (2005)

Модель початкового рівня C-класу, яка зарекомендувала себе як украй безвідмовна. Автомобіль, що оснащується 1,8-літровим 4-циліндровим двигуном потужністю 161 кінську силу, виявився дуже надійним, отримавши в цьому рейтингу ідеальну оцінку з точки зору довговічності 10/10.

1 місце: Mercedes-Benz ML320 (1999)

Розкішний позашляховик, який чудово виконує свою роботу як з боку практичності, так і безвідмовності, а також забезпечує його власнику великий комфорт та непогану продуктивність. Незважаючи на не найвищу оцінку з точки зору надійності (6 з 10), пробіг деяких екземплярів ML320 говорить багато про що.

Більшість проблем у цій моделі якщо і виникають, то вже після позначки 200 тисяч кілометрів, але основна частина з них не має критичного характеру і дозволяє машині продовжувати експлуатацію протягом ще багатьох сотень тисяч кілометрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024

Четверте покоління Volkswagen Scirocco показали на перших зображеннях

Компанія Volkswagen припинила виробництво моделі Scirocco у 2017 році, так і не запланувавши для нього…

18.05.2024

Складено список середньорозмірних кросоверів із найнижчою витратою палива

Заправка автомобіля – одна з головних статей витрат під час експлуатації машини, оснащеної ДВЗ. Сьогодні…

18.05.2024

Skoda вивела на тести новий компактний електрокросовер Elroq

Наприкінці цього року Skoda має намір представити компактний електричний кросовер під назвою Elroq. Його прототипи…

18.05.2024

Нове покоління Hyundai Palisade всередині буде майже як Range Rover

Минулий рік ознаменувався для Hyundai прем'єрою його великого кросовера Santa Fe, який отримав більш строгий…

18.05.2024