Розкрито 5 автомобілів Mercedes-Benz, які можуть проїхати понад 800 тисяч км.

0
49

Mercedes-Benz з минулого часто вважають відмінними вживаними автомобілями через першокласну якість складання, розкішний інтер’єр і безліч функцій. Але до їх плюсів входить не тільки все це, а ще й не менш важливий показник – надійність.

Які з моделей штутгартського автогіганта можна назвати безпроблемними і здатними проїхати понад 800 тисяч кілометрів розповіли журналісти видання «HotCars».

5 місце: Mercedes-Benz 300TE (1989)

Універсали Mercedes-Benz наприкінці 80-х стали культовими. І на те є вагомі причини, адже вони були просторі та практичні. Одним із таких прикладів став Mercedes-Benz 300 TE 1989 року, оснащений 3-літровим рядним 6-циліндровим двигуном потужністю 178 кінських сил.

Оцінка надійності цієї моделі складає 9 балів зі 100. Машину називають фантастичним універсалом з мінімальною кількістю проблем при регулярному обслуговуванні та ремонті.

4 місце: Mercedes-Benz CLK 430 (1999)

Дводверний спортивний седан з неймовірним зовнішнім виглядом та вражаючим резюме з точки зору надійності. Під капотом автомобіля працює 4,3-літровий V8, що генерує 275 кінських сил. Він здатний розганяти машину від нуля до 100 км/год за 6,5-секунди.

Оцінка безпроблемності цього «Мерседес» становить 8 балів з 10, а єдиними несправностями, з якими стикаються його власники, називають лише приладові панелі і датчики, що вийшли з ладу.

3 місце: Mercedes-Benz S-Class (2001)

Відкриває трійку найкращих один із найрозкішніших седанів, які можна було купити на початку 2000-х. Він залишається таким навіть понад два десятки років. Машина розрахована на тривалий термін служби та має оцінку надійності у 8 балів з 10.

Багато її екземплярів із зареєстрованим пробігом вже давно перевищили позначку півмільйона кілометрів і продовжують працювати.

2 місце: Mercedes C2000 Kompressor Sport (2005)

Модель початкового рівня C-класу, яка зарекомендувала себе як украй безвідмовна. Автомобіль, що оснащується 1,8-літровим 4-циліндровим двигуном потужністю 161 кінську силу, виявився дуже надійним, отримавши в цьому рейтингу ідеальну оцінку з точки зору довговічності 10/10.

1 місце: Mercedes-Benz ML320 (1999)

Розкішний позашляховик, який чудово виконує свою роботу як з боку практичності, так і безвідмовності, а також забезпечує його власнику великий комфорт та непогану продуктивність. Незважаючи на не найвищу оцінку з точки зору надійності (6 з 10), пробіг деяких екземплярів ML320 говорить багато про що.

Більшість проблем у цій моделі якщо і виникають, то вже після позначки 200 тисяч кілометрів, але основна частина з них не має критичного характеру і дозволяє машині продовжувати експлуатацію протягом ще багатьох сотень тисяч кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!