Авто

Нове покоління 7-місного кросовера Peugeot показано на перших зображеннях

Share

У гамі французького автовиробника Peugeot автомобіль з індексом 5008 з’явився в 2009 році, але на той момент машина була зовсім не кросовером, середньорозмірним мінівеном.

У 2017-му автомобіль пережив модернізацію, що перетворила його на SUV, а в 2020-му зазнав рестайлінгу. Тепер на порозі знаходиться повністю нове покоління 5008-го, яке має відродити згасаючий інтерес до цієї моделі в Європі.

Незалежні дизайнери з порталу L’argus опублікували зображення, що демонструють можливий дизайн однієї з головних французьких новинок 2024 року, а також розкрили про неї низку подробиць.


Як пише джерело, машина буде представлена ​​в березні, а в жовтні обзаведеться гібридною версією, що підключається, і повністю електричною модифікацією. Головними конкурентами для них стануть моделі Renault Espace та Kia EV9.

Автомобілю повинен дістатись незначною мірою переглянутий дизайн, який привнесе в його екстер’єр лише деякі нові елементи, включаючи світлотехніку та іншу лінію. Тоді як основні зміни зосередяться у технічній частині кросовера.


Машину збудують на платформі STLA Medium від Stellantis Group. Її довжина складе більше 4,7 метрів, а колісна база дорівнюватиме приблизно 2,9 метрам.

Завдяки цим габаритним показникам всередині зможе розташуватися до семи осіб, але автомобіль матиме версію з п’ятьма посадковими місцями.


Дизельних двигунів у лінійці нового 5008 не буде. Для машини заявлено відразу два варіанти гібридизації («м’який» і гібрид, що підключається), а також повністю електрифікована версія e-5008. Останню обіцяють представити у квітні цього року та розпочати її продаж восени.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Peugeot

Останні записи

Компанія Ford готує розширення лінійки Mustang

Ford розглядає можливість розширення лінійки Mustang після успішного запуску електрокросовера Mach-E під цим брендом. У…

18.05.2024

Названо найнадійніший гібридний кросовер, який можна купити у 2024 році

Незважаючи на весь скепсис з боку окремих експертів, гібридні технології продовжують розвиватися безпрецедентними темпами, а…

18.05.2024

Toyota, Nissan та Honda об’єднують зусилля для створення нового покоління автомобілів

Японія та японські виробники автомобілів продовжують робити нові кроки, щоб випередити своїх конкурентів. За повідомленнями,…

17.05.2024

Tesla Cybertruck зіткнувся із серйозною проблемою корозії

Кібервантажівка — це щонайменше спірний автомобіль. Але більшість фанатів Tesla, здається, прийняли його з ентузіазмом.…

17.05.2024

Новий Renault 5 б’є рекорди за попередніми замовленнями ще до старту продажів

Новий Renault 5 збирає рекордну кількість попередніх замовлень, незважаючи на відсутність оголошених цін та дати…

17.05.2024

На фото показали новий кросовер BMW X3

Німецький кросовер BMW X3 2025 зараз проходить етап дорожніх випробувань. Його вже неодноразово помічали під…

17.05.2024