Стартував продажі нового купе-кросовера Renault Rafale

0
67

Новий Renault Rafale тепер доступний на європейському ринку. Купе-кросовер стане найдорожчою позашляховою моделлю французького бренду, ціни на яку стартують від 45 000 євро.

Новий Renault Rafale – це 4,7-метровий купе-кросовер з купеподібним похилим дахом і високими віконними лініями. Він є більш доступною альтернативою купе BMW X4 і Mercedes GLC, а його основним конкурентом є Peugeot 408 (хоча і дешевший).

Кросовер побудований на платформі Renault Austral і спорідненість з цією моделлю очевидна в салоні, з віртуальною панеллю приладів, великим вертикальним сенсорним екраном і проекцією на лобове скло. Всі моделі Renault Rafale оснащені спортивними сидіннями. Об’єм багажника становить 530 літрів.

Базове оснащення Renault Rafale 2024 включає 20-дюймові колісні диски, адаптивні діодні фари, двозонний клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль і камеру заднього виду.

Версія Esprit Alpine (від 49 000 євро) додає чорний глянцевий салон, задні двері з електроприводом, підігрів сидінь та керовані задні колеса.

Поки що кросовер Renault Rafale доступний лише з переднім приводом та 200-сильною гібридною установкою з 1,2-літровим турбодвигуном та електромотором. Пізніше з’явиться повнопривідний гібрид потужністю близько 300 к.с. з можливістю підключення до мережі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!