Оновлений Nissan Juke отримав покращений інтер’єр та нові кольори кузова

0
232

Після п’яти років з моменту свого останнього великого оновлення, Nissan Juke знову зазнає змін, цього разу з акцентом на внутрішній простір та додаткові колірні рішення. Зовні зміни в новій моделі можуть здатися незначними, але інтер’єр автомобіля отримав значні покращення, що роблять його більш сучасним та комфортабельним.

Друге покоління Nissan Juke було представлено світу у вересні 2019 року і майже одразу завоювало кохання публіки. З урахуванням життєвого циклу його попередника, сучасний Juke вже переступив екватор свого існування на ринку. Щоб зберегти актуальність моделі на роки, що залишилися, Nissan зробив ставку на оновлення інтер’єру.

Основну увагу в новому дизайні інтер’єру привертає повністю перероблена центральна консоль з новим інформаційно-розважальним екраном діагоналлю до 12,3 дюйми, що підтримує бездротове з’єднання з Apple CarPlay та Android Auto . Зміни торкнулися також вентиляційних отворів та розташування елементів керування клімат-контролем, які тепер виглядають сучасніше та функціональніше. Додавання портів USB-A та USB-C підвищує зручність використання автомобіля у повсякденному житті.

Що стосується зовнішнього вигляду, Nissan Juke зберігає свою впізнавану зовнішність із невеликими змінами. Нововведення – це оновлена ​​решітка радіатора, яка вперше з’явилася на гібридній версії моделі у 2022 році. Для тих, хто бажає підкреслити новизну свого автомобіля, Nissan пропонує новий жовтий колір кузова, доданий на численні прохання покупців. Крім того, оновлено і існуючі кольори лакофарбового покриття, включаючи яскравіший білий і глибший чорний, а також представлені нові дизайни колісних дисків.

Поки що офіційна інформація про комплектації та ціни не розголошена. У плані моторної гами очікується збереження поточних 114-сильного 1,0-літрового трициліндрового бензинового двигуна та 143-сильного гібрида. Оновлення Nissan Juke гарантує, що модель залишиться серед лідерів у своєму класі, пропонуючи ще більше комфорту, стилю та персоналізації для своїх власників.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!