Експерт розповів, чи може сучасний двигун проїхати 1 млн. кілометрів

0
824

Часто кажуть, що сучасні двигуни, що випускаються, мають низький ресурс, а автовиробники спеціально випускають одноразові агрегати.

Спікер зазначив, що проїхати мільйон кілометрів – це виклик для будь-якої силової установки . Якщо розглядати за типами транспортних засобів, цей амбітний рівень характерний для магістральних вантажівок.

Зазначається, що сучасні двигуни в «легковик» сьогодні також відрізняються високою якістю матеріалів і технологій виробництва. І при своєчасному обслуговуванні, а також акуратному керуванні, вони зможуть наблизитися до цього числа.

Щоб будь-яка силова установка тривала довго, важливо проводити регулярне ТО автомобіля в сервісному центрі. Зокрема, до техобслуговування повинні входити такі процедури, як заміна олії та фільтрів відповідно до рекомендацій виробника, свічок запалювання, перевірка стану системи охолодження, гальм, підвіски та інше.

Другий фактор, який здатний впливати на довговічність двигуна – це якість пального . Використання палива тільки перевірених, відомих на ринку брендів дозволить підтримувати агрегат у хорошому стані.

І третя умова, яка дозволить суттєво продовжити не лише термін служби двигуна, а й багатьох інших систем та деталей автомобіля – акуратне водіння . Під ним мається на увазі спокійна їзда на допустимих швидкостях, без різких, невиправданих маневрів та інше, сказав спікер.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!