Aston Martin представляє оновленого гонщика Vantage GT3

0
96

Aston Martin офіційно представив свій Vantage GT3 2024 випуску одночасно з глобальним дебютом нового дорожнього автомобіля Vantage.

Нещодавно представлений Vantage GT3 – це перший гоночний автомобіль, створений в результаті співпраці Aston Martin Performance Technologies та Aston Martin Racing (Prodrive). Він є еволюцією моделі попереднього покоління, представленої в 2018 році, яка знаходилася в розробці з осені 2022 року, а трекові випробування почалися в третьому кварталі попереднього року.

Оскільки нова модель – це покращений варіант старої, клієнти мають можливість модернізувати свої існуючі автомобілі або придбати нові. Aston Martin планує поставити 30 нових Vantage GT3 клієнтам до кінця року, як заявив Адам Картер, голова підрозділу бренду з автоспорту на витривалість. У ході бесід із обраними ЗМІ, включаючи RACER, напередодні глобального гоночного дебюту автомобіля на Rolex 24 Hours у Дейтоні Картер виклав плани компанії. Спочатку планується задіяти в перегонах 10 автомобілів, решта поставок здійснюватиметься протягом року.

“Незабаром ми очікуємо, що в перегонах візьмуть участь 10 машин”, – заявив він. “До кінця року ми прагнемо досягти 30, включаючи запасні машини для конкретних команд. Такий прогнозований план”.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!