Toyota почала продажі оновленого кросовера Corolla Cross

0
320

На ринку Таїланду запропонували паркетники з іншою зовнішністю та модернізованим салоном. Прикмети рестайлінгу – новий передній бампер з «потайною» радіаторною решіткою, інша начинка фар і ліхтарів, розширений набір колісних дисків і унікальний сірий колір кузова. У салоні оновилася медіасистема та віртуальна панель приладів, оснащення переглянуто, а ось техніка колишня.

Toyota Corolla Cross випускається в Таїланді 3,5 роки, так що оновлення прийшло вчасно. Апгрейд консервативний: моді слід хіба що безрамкові грати радіатора, а ось повністю світлодіодні ліхтарі та фари новинці не дісталися. У салоні теж без ноу-хау: графіка віртуальної «приборки» простакуватий, тачскрин медіасистеми безглуздо «парить» над передньою панеллю.

У порівнянні з попередником екрани стали більше: діагональ панелі приладів збільшена до 12,3 дюйма, сенсорного дисплея – до 10,1 дюйма. «Гарячі» клавіші залишилися в минулому, проте тепер є бездротова підтримка протоколів Apple CarPlay і Android Auto. З інших нововведень — індукційна зарядка, панорамний дах, камери кругового огляду та червоне оздоблення салону.

Попри припущення, начинка не змінилася. Toyota не почала переводити тайські Corolla Cross на 2,0-літровий «атмосферник»: під капотом старий мотор 1.8 з електромеханічним варіатором та електромотором. Пікова віддача – 122 кінські сили, привід тільки передній.

У Таїланді оновлені кросовери коштують від 999 тисяч бат (1,2 мільйона гривень). Протягом року за тими самими лекалами можуть оновитися Toyota Corolla Cross для інших ринків: за межами Південно-Східної Азії кросовери мають повний привід і більш тяжкі силові установки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!