У мережі показали найдешевшу оновлену модель Tesla (ФОТО)

0
52

Американський автовиробник Tesla за моделлю Cybertruck вже готує чергову новинку. На цей раз це буде не дорогий пікап, а найдоступніша машина в гамі компанії. Яким може виявитись її дизайн показали незалежні дизайнери з YouTube-каналу «Digimods Design».

Відправною точкою при створенні дизайну машини для художників виявився опис автомобіля у книзі Уолтера Айзексона, присвяченій біографії глави Tesla Ілона Маска.

Там стверджувалося, що бюджетна новинка компанії буде побудована на власній платформі, що її ріднить з майбутнім безпілотником марки, а також запозичить дизайн Cybertruck.

Як можна помітити на рендерах, від пікапа, вартість якого сягає 100 тисяч доларів, найдешевша Tesla успадкує лише одну деталь екстер’єру – передню світлотехніку.

Седан з купеподібним силуетом дістанеться світлодіодна лінія, що проходить від лівого до правого крила через всю кромку капота. Крім того, машина обзаведеться незграбним бампером з додатковими світлодіодами, абсолютно новими задніми ліхтарями та колісними дисками власного дизайну.

Жодних відомостей про те, чого чекати від технічної частини автомобіля, поки що немає. Більше того, поки що навіть незрозуміло, як його назвуть. Швидше за все, машині присвоять ім’я Model 2, але не виключено й інше найменування.

А ось із ціною новинки у Tesla, схоже, визначилися. Очікується, що вартість її новинки складе не більше ніж 25 тисяч доларів.

Прем’єра найдоступнішого електрокара в лінійці Tesla відбудеться 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!