Компанія Kia представила ще одну оновлену K5 з новим двигуном

0
34

Незважаючи на загальний упор автовиробників на ринок позашляховиків, південнокорейський бренд Kia продовжує приділяти увагу менш популярним сегментам, таким як мінівени, не перестаючи оновлювати свій флагманський Kia Carnival, а також седани, які історично займали важливе місце в модельному ряді компанії. Серед представлених оновлень, Kia K5 2025 виділяється технічними поліпшеннями та дизайнерськими нововведеннями.

Kia K5 отримав оновлену передню панель з характерними ґратами та більш об’ємними вентиляційними отворами. Дизайн фар також був переглянутий, включаючи світлодіодний підпис у стилі «Зоряна карта», що надає авто впізнаваність. Задня частина авто також зазнала змін: тут оновлено задні ліхтарі, доопрацьовано нижню частину та кришку багажника з інтегрованим спойлером.

В інтер’єрі Kia K5 з’явився новий блок під центральними вентиляційними отворами, а в деяких комплектаціях, особливо в EX, збільшено кількість стандартного обладнання. Так, власники отримають покращену аудіосистему Bose, сидіння водія з електрорегулюванням в 10 напрямках, рульове колесо, що підігрівається, і цифровий ключ.

Найпомітніше оновлення Kia K5 приховано від очей – тепер седан оснащений 2,5-літровим атмосферним чотирициліндровим двигуном, який замінив 1,6-літровий турбомотор у базових комплектаціях (крім GT). Потужність нової силової установки складає 191 к.с., що є невеликим, але значним покращенням. Версія GT зберігає 2,5-літровий турбодвигун потужністю 290 к.с.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!