У популярного японського пікапа скоро з’явиться хардкорна версія

0
34

Компанія Mitsubishi продає свій знаменитий пікап L200 у Японії під ім’ям Triton. Нещодавно машина перейшла в шосте покоління серйозно змінившись як зовні, так і всередині і обзавівшись новою сходовою рамою. Але незабаром у неї з’явиться «хардкорний» варіант, який обіцяють уявити на найближчому Токійському автосалоні 2024 року.

Йдеться про максимально позашляхову модифікацію, яка у випадку з японським утилітарником зробить машину адаптованою для використання у різноманітних експедиціях.

Пікап збудують на базі концепту Snow Shredder Concept. Його головні відмінності від звичайного Triton полягатимуть у збільшеному дорожньому просвіті, спеціальному силовому обвазі, а також сталевому захисті днища.

Крім них, у машини з’явиться шноркель, додаткова світлотехніка, позашляхові шини, експедиційний багажник на даху та кунг, усередині якого можна буде зберігати все необхідне для далеких поїздок бездоріжжям обладнання.

Жодних подробиць про те, чи зміниться агрегатна лінійка пікапа, немає. Простий Triton шостого покоління, нагадаємо, комплектується 2,4-літровим дизельним двигуном з трьома варіантами форсувань: на 148, 181 і 201 кінську силу.

Зв’язку йому становить як «механіка», так і «автомат», а також складна система повного приводу з режимами: 2H (задній привід), 4H (4×4), 4HLc (4×4 із заблокованим міжосьовим диференціалом), 4LLc (« понижайка» із заблокованим міжосьовим диференціалом).

Прем’єра машини відбудеться вже цього тижня (12 січня), коли свої двері відчинить Токійський автосалон.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!