Chrysler представив концепт нового електромобіля

0
114

Напередодні майбутнього дебюту, запланованого на наступний тиждень, компанія Stellantis представила тизер нового електричного концепту Chrysler , який може стати першим серійним електромобілем бренду, що базується на концепції Airflow. На перший погляд, тизерне зображення може здатися невизначеним, проте при більш уважному розгляді воно приховує зашифроване повідомлення, що натякає назву моделі.

Від автовиробника не надходило жодної докладної інформації про транспортний засіб, крім того, що це буде «новий, інноваційний концепт-кар», і що представлений тизер, поряд із двома наступними, які будуть випущені найближчими днями, «надасть попередній огляд одного з можливих шляхів всесвіту електричного майбутнього бренду». Тим не менш, детальний аналіз дозволяє розглянути перевернуте слово Halcyon у верхній частині зображення. Зазначимо, що ця назва була зареєстрована компанією Stellantis наприкінці минулого року.

Крім прихованої назви на тизері, зображення у фіолетово-червоно-рожевих тонах не розкриває багато деталей. Передбачається, що це вид зверху на концепт, при цьому освітлений елемент спереду є фальш-решіткою радіатора. Темна частина посередині, ймовірно, є або чорним дахом або панорамною скляною панеллю.

Відомо, що наступний автомобіль Chrysler буде випущений у 2025 році. Як підтвердила генеральний директор Крістін Фьюелл, це буде дворядний електричний кросовер, натхненний концептом Airflow , представленим у 2022 році. Зі встановленим графіком є ​​шанс, що цей концепт стане близьким до серійної версії електромобіля, яка має бути представлена ​​пізніше цього року.

Варто відзначити, що Chrysler є одним із чотирьох брендів Stellantis, які скористаються нещодавно представленою платформою STLA Large. Більш детальну інформацію про новий концепт електромобіля Chrysler та його електричне майбутнє ми дізнаємося, коли концепт буде представлений 13 лютого 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!