Що, якщо легендарна Toyota Camry стане чистим електромобілем – перші зображення

0
41

Седан Camry є однією з найважливіших моделей компанії Toyota на експортних ринках. Доказ цього – чергова модернізація, яка перетворила 4-двері D-класу на гібрид.

Втім, ходять чутки, що подальша доля знаменитої моделі японської марки лежить у виключно електричній площині. І не виключено, що рано чи пізно (до 2030 року) автомобіль кине виклик моделям американської Tesla.

Як виглядатиме повністю електрична Camry, показали дизайнери порталу «AutoEvolution», опублікувавши рендери гіпотетично можливої ​​новинки Toyota.

Автомобіль, що вийшов у ході комп’ютерного моделювання, трохи нагадує актуальну генерацію седана (XV80), але відрізняється переглянутою передньою частиною кузова, де з’явилися нові фари в стилі Prius, зникли радіаторні грати, які електромобілю без потреби, а також був встановлений модернізований бампер.

Бічні сторони машини прийняли незграбну форму і обзавелися дверними ручками, встановленими заподлицо.

При цьому корми автомобіля придбала похилий лінію даху, перетворивши традиційний седан на сучасний фастбек. Чим не конкурент Tesla принаймні зовні?

Зрозуміло, ніяких характеристик машини поки немає і чекати на них не варто. Але з огляду на нинішні технології Toyota в галузі електрокарів не виключено, що на момент можливої ​​появи електричної Camry у продажу компанії вдасться створити батарею, яка забезпечить моделі запас ходу 700 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!