Авто

Зміни BMW 4 серії після рестайлінгу сподобаються не всім

Share

Майже через чотири роки після свого дебюту на ринку BMW 4 серії другого покоління піддався оновленню. Чи чекали на шанувальників бренду такого фейсліфтингу? Думки можуть сильно поділитися.

В оновленій моделі передні фари отримали світлодіодне підсвічування, ідентичне нещодавно оновленим позашляховикам та новій “п’ятірці”. Ззаду з’явилися “химерні” лазерні ліхтарі, які – принаймні багато хто хотів у це вірити – мали стати відмінною рисою версії M4 CSL, випущеної обмеженою партією в 1000 шт.

У салоні з’явилося нове спортивне кермо з усіченим ободом, а класична панель кондиціонера була прибрана з панелі приладів. Все це пов’язано з тим, що першу скрипку в інтер’єрі нової “четвірки” тепер грають два великі вигнуті екрани, приховані під загальним склом. Як і у фейсліфтінг BMW 3 Series, центральна тунель також зазнала змін – замість класичного важеля покупці отримали невеликий перемикач. Отже, виробник не став остаточно відмовлятися від фізичної ручки iDrive.

Лінійка двигунів зміниться незначно або зовсім не зміниться – покупцям буде надано вибір бензинових і дизельних версій. Те саме стосується і кузовних версій, оскільки версія Cabrio дебютує разом із купе. Під питанням залишається 4-дверне Gran Coupe, яке виробник не представив під час фейсліфтінгу BMW 4 серії.

Для шанувальників спортивного топового варіанта M4 є хороші новини – тепер найпотужніший варіант Competition із повним приводом пропонуватиме 530 к.с. і швидше відгук на газ. Любителі «керування автомобілем», як і раніше, можуть вибрати 6-ступінчасту МКПП замість 8-ступінчастого «автомата», проте механічна коробка передач доступна тільки на задньопривідних версіях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: BMW

Останні записи

Кому в Україні більше не видають і не обмінюють водійські права

З початком війни в Україні багато українців зіткнулися з новими труднощами в отриманні та обміні…

08.10.2024

Водіїв в Україні каратимуть за використання невідповідного скла

В Україні правила тонування автомобільних стекол регулюються вимогами, що стосуються світлопропускання. Зокрема, після тонування лобове…

08.10.2024

Названо 3 помилки водіїв, що можуть пошкодити генератор автомобіля

Автовласники рідко замислюються про те, які пристрої встановлені у їхніх автомобілях. Про більшість деталей вони…

08.10.2024

Audi готує абсолютно новий Q6 e-tron у новому варіанті кузова

На автосалоні в Парижі Audi готова здивувати публіку новою моделлю Q6 e-tron Sportback . Ця…

08.10.2024

Новий великий кросовер Kia помітили під час тестових випробувань

Гамма компанії Kia поповнилася позашляховиком Telluride у 2019 році, який виявився практично близнюком моделі Hyundai…

08.10.2024

Mercedes готує другий етап тестів фургона на новій платформі (ФОТО)

З платформою Van.EA вдасться чітко розмежувати приватні фургони у люксовому сегменті та комерційні преміум-фургони, пояснили…

08.10.2024