Авто

В Україні скоро з’явиться популярне авто Honda у нових версіях

Share

Honda оновила Honda Jazz і випустила дві нові версії в Європі: Advance та Sport. Найближчим часом автомобіль з’явиться і в Україні.

Досі на європейському ринку продавалася лише позашляхова версія покращеного Jazz під назвою Closter. До речі, цей псевдокросовер і зараз продається в Україні. А тепер на старому континенті з’явилися дві нові, більш традиційні версії.

Комплектації Advance і Sport Honda Jazz відрізняються не тільки зовнішнім виглядом, але і оснащенням: пакет Advance включає в себе кілька подушок безпеки, світлодіодні фари головного світла, світлодіодні денні ходові вогні, світлодіодні задні ліхтарі, зовнішні дзеркала заднього виду з електрорегулюванням і підігрівом, 9-дюймовий сенсорний екран, інформаційно-розважальну систему Honda Connect з CarPlay, Bluetooth та USB, камеру заднього виду, дистанційний центральний замок та шкіряне багатофункціональне кермо з підігрівом, регулюванням по висоті та глибині.

Пакет також включає передні та задні парктроніки, підігрів передніх сидінь, регульоване по висоті водійське сидіння, тканинну оббивку, адаптивний круїз-контроль, електросклопідйомники та 16-дюймові легкосплавні диски.

Спортивне оздоблення також включає чорні зовнішні дзеркала заднього виду, оббивку сидінь зі штучної замші та сірої штучної шкіри, задній спойлер, 16-дюймові спортивні легкосплавні диски, рульове колесо, центральний підлокітник та дверні панелі з жовтими вставками. Зшивання.

Під капотом м’яка гібридна силова установка e:HEV видає 122 к.с. і 253 Нм крутного моменту. Трансмісія – автоматична e-CVT, привід – повний.

Вартість комплектації Advance Package становить 26 400 євро, а Sport Package – 27 950 євро. Коли Honda привезе ці версії в Україну, поки що невідомо. Ймовірно, це буде наприкінці 2024 року.

В Україні Honda Jazz Crosstour e:HEV наразі доступний за ціною від 1 219 900 гривень. Гібридна силова установка складається з бензинового двигуна з максимальною потужністю 97 к.с. і максимальним обертовим моментом 131 Нм та електродвигуна з максимальною потужністю 109 к.с. і максимальним обертовим моментом 253 Нм. Середня витрата палива становить 2,4 л на 100 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Honda

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024