В Україні скоро з’явиться популярне авто Honda у нових версіях

0
281

Honda оновила Honda Jazz і випустила дві нові версії в Європі: Advance та Sport. Найближчим часом автомобіль з’явиться і в Україні.

Досі на європейському ринку продавалася лише позашляхова версія покращеного Jazz під назвою Closter. До речі, цей псевдокросовер і зараз продається в Україні. А тепер на старому континенті з’явилися дві нові, більш традиційні версії.

Комплектації Advance і Sport Honda Jazz відрізняються не тільки зовнішнім виглядом, але і оснащенням: пакет Advance включає в себе кілька подушок безпеки, світлодіодні фари головного світла, світлодіодні денні ходові вогні, світлодіодні задні ліхтарі, зовнішні дзеркала заднього виду з електрорегулюванням і підігрівом, 9-дюймовий сенсорний екран, інформаційно-розважальну систему Honda Connect з CarPlay, Bluetooth та USB, камеру заднього виду, дистанційний центральний замок та шкіряне багатофункціональне кермо з підігрівом, регулюванням по висоті та глибині.

Пакет також включає передні та задні парктроніки, підігрів передніх сидінь, регульоване по висоті водійське сидіння, тканинну оббивку, адаптивний круїз-контроль, електросклопідйомники та 16-дюймові легкосплавні диски.

Спортивне оздоблення також включає чорні зовнішні дзеркала заднього виду, оббивку сидінь зі штучної замші та сірої штучної шкіри, задній спойлер, 16-дюймові спортивні легкосплавні диски, рульове колесо, центральний підлокітник та дверні панелі з жовтими вставками. Зшивання.

Під капотом м’яка гібридна силова установка e:HEV видає 122 к.с. і 253 Нм крутного моменту. Трансмісія – автоматична e-CVT, привід – повний.

Вартість комплектації Advance Package становить 26 400 євро, а Sport Package – 27 950 євро. Коли Honda привезе ці версії в Україну, поки що невідомо. Ймовірно, це буде наприкінці 2024 року.

В Україні Honda Jazz Crosstour e:HEV наразі доступний за ціною від 1 219 900 гривень. Гібридна силова установка складається з бензинового двигуна з максимальною потужністю 97 к.с. і максимальним обертовим моментом 131 Нм та електродвигуна з максимальною потужністю 109 к.с. і максимальним обертовим моментом 253 Нм. Середня витрата палива становить 2,4 л на 100 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!