Audi показала зовнішність свого нового позашляховика

0
582

Audi Q6 e-tron був помічений у Європі майже без камуфляжу. По обидва боки електричного позашляховика залишилася лише тонка смужка білого вінілу, що закриває значок на передній решітці та приховує щось позаду. Але, попри відсутність логотипа бренду на задніх дверях, немає жодних сумнівів у тому, що це один із творів Інгольштадта.

Вже відомо, що ці витончені задні ліхтарі наділені інтелектом і здатні попереджати інших учасників дорожнього руху про небезпеки, що насуваються. Подробиці про фари Audi ще не розкривала, але цілком очікувано, що вони будуть такими ж «розумними», ймовірно, з використанням технології Matrix LED, яку вперше показали на SQ8.

Інтер’єр Audi презентувала майже п’ять місяців тому. Це нова так звана «цифрова сцена» з безліччю екологічно чистих матеріалів та відсутністю кнопок. На щастя, за регулювання гучності, як і раніше, відповідає фізичний елемент, але на рульовому колесі управління буде сенсорним. Це буде перша Audi на архітектурі Premium Platform Electric, де вже дебютував новий Porsche Macan. Повідомляється, що одна з комплектацій Q6 e-tron матиме потужність 469 к.с. і 800 Нм крутного моменту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!