Ще два електромобілі від Maserati: кабріолет та великий кросовер

0
102

Компанія Maserati оприлюднила уточнені плани щодо випуску електромобілів у найближчі роки. Крім електричних версій для вже наявних бензинових моделей, італійці планують випустити новий великий кросовер, а реалізація планів почнеться цього року з виходом кабріолету GranCabrio Folgore.

Компанія заявила, що впевнена в потенціалі електромобілів, особливо в преміальному сегменті ринку, і зараз будує свою нову бізнес-модель, виходячи з цієї позиції. Також зазначено, що Maserati є єдиним люкс-брендом у складі концерну Stellantis.

Слідом за Maserati GranCabrio, у наступному році, повністю електричний варіант отримає суперкар MC20. А зазначений повнорозмірний SUV з’явиться у 2027-му. Нарешті, у 2028 році Maserati представить електричного наступника Quattroporte, проєкт якого раніше заморозили.

Обіцяно, що всі новинки будуть розроблені в Італії, для чого сформовано колектив із 130 інженерів. Випускати електромобілі Maserati також планує на батьківщині – на заводі в Модені, де розташована штаб-квартира бренду. Судячи з деяких натяків у повідомленні, електричні новинки Maserati збирається позиціонувати як престижніші та розкішніші, ніж нинішні моделі.

Найближчою електричною новинкою повинен стати маленький кросовер Milano – його дебют запланований на цю весну. Наразі в лінійці Maserati є два електромобілі: купе GranTurismo Folgore та середньорозмірний кросовер Grecale Folgore.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!