Kia випустить новий бюджетний «паркетник» Clavis, який продаватимуть у всьому світі

0
802

Південнокорейський автовиробник Kia працює над абсолютно новим кросовером, який розташується у бюджетному сегменті ринку та має стати глобальною моделлю. Новинка може отримати назву Clavis і спочатку буде адресована Індії, але згодом вибереться за межі цієї країни, що розвивається, на інші ринки.

Як пише видання «Autocar», кросовер розташується між двома популярними «паркетниками» компанії – Sonet та Seltos. Машина позиціонуватиметься як автомобіль для міського використання, але з оквадраченным дизайном, що натякає на позашляхові характеристики.

Ось тільки розраховувати на те, що він зможе підкорювати бездоріжжя не варто – кросовер матиме виключно передній привід.

Інсайдери впевнені, що Kia Clavis отримає довжину менше 4 метрів, а також пропонуватиметься як з ДВС, так і з гібридною силовою установкою і навіть повноцінним електромотором.

Щодо термінів його дебюту, то точної інформації поки що немає. Втім, одне з джерел називає кінець 2024 року для машини, призначеної для індійського ринку, та 2025 рік для автомобіля, який збираються продавати у всьому світі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!