Як виглядатиме новий Peugeot 308: перше зображення

0
625

Актуальне покоління компактного французького хетчбека Peugeot 308 дебютувало у березні 2021 року. З того часу минуло два роки, а це означає, що машина готується до планового оновлення. Іспанські дизайнери, взявши за основу шпигунські фотографії прототипів нового «триста восьмого», показали, як виглядатиме така 5-дверцята.

За інформацією видання «Motor.es», прем’єра реформованого 308 відбудеться вже наступного року. Автомобіль повинен отримати невеликі зміни в екстер’єрі, які торкнуться його передньої частини кузова.


Машину чекає поява інших радіаторних ґрат, нових фар, що надають хетчбеку більш лютий вигляд, а також не одного, а відразу трьох світлодіодних «бивнів» денних ходових вогнів.

Які зміни чекають на корм нового 308-го не показали, але там, швидше за все, 5-дверці дістануться відретушовані ліхтарі з модернізованою світловою графікою.

Актуальне покоління компактного французького хетчбека Peugeot 308 дебютувало у березні 2021 року. З того часу минуло два роки, а це означає, що машина готується до планового оновлення.

Частина змін торкнеться і салону автомобіля, але, ймовірно, зведеться до появи злегка переробленої передньої панелі і нових матеріалів обробки. А ось місцем, де очікуються значно серйозніші зміни, буде підкапотний простір машини.


Як стверджує джерело, трициліндровий 1,2-літровий мотор PureTech 308-го переробиться і отримає доважок у вигляді 48-вольтового стартер-генератора, який інтегрують в 6-діапазонну трансмісію e-DCS6 з подвійним зчепленням.

Потужність такої установки становитиме 195 або 230 кінських сил залежно від версії. Зв’язку двигуну становитиме батарея на 21 кВт/год, що забезпечує запас ходу без підзарядки до 100 кілометрів.

Офіційний дебют нового Peugeot 308 запланований на літо наступного року, але у продаж машина надійде не одразу, а лише на початку 2025-го.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!